Sta niet buitenspel

Ook als het eens minder gaat, blijven we een team.
Wijzer sporten doen we immers samen.

Sta niet buitenspel

Als de klassieke behandelingen niet volstaan, dan kijken wij graag samen met jou verder. Je (sport)arts kan je ook een behandeling of verder onderzoek voorstellen dat medisch verantwoord en wetenschappelijk bewezen is, maar (nog) niet onder de terugbetaling van het RIZIV valt. Je (sport)kinesitherapeut kan individueel met jou verder werken om sterker in het veld te staan.

Wijzer sporten… dat is ervaring én vernieuwing, om jou met de beste sportmedische zorg te omringen.


  Medical

  * Voor de behandeling van pees- en gewrichtsletsels kunnen inspuitingen met hyaluronzuur, bloedplaatjestherapie (PRP) en ESWT (hoogenergetische shockwave) reeds een genezend effect hebben zonder dat een operatie nodig is. Onze sportartsen kunnen je hierin adviseren en samen met jou naar de beste therapie kijken.

  * Als je het gevoel hebt dat niet alles functioneert zoals het zou moeten, kunnen we met recente labo technieken nagaan hoe goed je in je vel zit. (overreaching, overtraining, via onderzoek bloed, urine, speeksel, …). Zo hoef jij niet buitenspel te staan.


  Physical

  * Je sportkinesitherapeut is er niet alleen voor je bij blessures. Samen met jou kan er ook via een individueel programma aan specifieke aspecten van je sportbeoefening gewerkt worden.
  Naast personal training kan je ook via een medical fitness programma jouw oefenprogramma individueel afwerken.

  * Aanvullend op je kinesitherapeutische behandeling kan aquarevalidatie een alternatieve trainingsvorm zijn.


  Wijzer sporten doen we samen

  Contacteer ons