Met vallen en opstaan

Je kan onderweg wel eens ten val komen of een afslag missen.
Wij willen je helpen om beter de kaart van je lichaam te leren lezen.

Meten is weten

Met onze testbatterij volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Je kan de verschillende modules combineren om een beter inzicht te krijgen in je kracht, lenigheid en stabiliteit. Deze informatie kan je inbouwen in je trainingen of je helpen in je return to sport.

Wijzer sporten is aan je zwakke schakels werken en sterker verder gaan.

Isometrische krachtverhoudingsmeting

Hierbij wordt niet alleen de kracht van de verschillende spieren gemeten, maar ook de verhouding tussen de beide lichaamshelften en de voorste en achterste spierketens naar de verschillende spiertekens. Zo kunnen we verder kijken dan de traditionele hamstrings/quadriceps verhoudingen en krijgen we een vollediger beeld van je lichaam.


Mobiliteit meetbaar maken

Naast de kracht van je spieren is immers ook de lenigheid heel belangrijk. Dankzij heel nieuwe technologie kunnen we de lenigheid van de belangrijkste spieren precies opmeten en de lenigheid van je lichaam precies in beeld brengen.


Functionele screening

Met o.a. Redcord kunnen we de stabiliteit op een functionele manier testen en de spierketens evalueren. Zo kunnen we de balans tussen de verschillende spiergroepen op vlak van stabiliteit en controle nagaan en dysfuncties in de bewegingsketen opsporen.


Back scan – functional spine

De mobiliteit van de rug kan een bepalende factor in je sportbeoefening zijn. Met een eenvoudig onderzoek kunnen we snel zien of er afwijkingen in de statiek of beperkingen in de beweeglijkheid zijn. In combinatie met de mobee, kunnen we je een nog duidelijker inzicht geven.


Meten is weten

Testen om te testen heeft geen zin. Je test om met de resultaten aan de slag te kunnen gaan. Daarom schenken wij veel aandacht aan de analyse en bespreking van je resultaten.


Weten is doen

Door de verschillende testen kunnen we heel wat informatie verwerven. Maar dat is niet het eind van het verhaal… hier begint jouw werk! Met deze informatie kan jij, jouw trainer, kinesitherapeut of personal trainer je trainingen bijsturen of aanpassen. Werk je individueel dan kunnen wij voor jou ook een oefenprogramma op maat samenstellen, dat je trouwens kan downloaden op je smartphone!


Wijzer sporten doen we samen

Contacteer ons