Pre Summer WORKOUT in ons kot

Kan je door de lockdown-maatregelen jouw normale sportactiviteiten niet meer beoefenen ?
Wil je van deze periode gebruik maken om jouw core extra te versterken zodat je optimaal kan sporten, zodra het weer kan ?
Krijg je steeds meer last van stijve en stramme spieren door van thuis uit te werken?
Mis je het om elkaar in groep te motiveren om aan jullie kracht en conditie te werken ?
Wordt het dringend tijd om de lockdown- of paaskilo’s er af te sporten ?

Vanaf 23 april starten wij met onze PRE SUMMER WORKOUT – in ons KOT !
In een nieuwe reeks van 10 sessies met oefeningen in een kleine groep, leggen we de focus vooral op het verbeteren van jouw core stability, maar ook algemene spierkracht, stabiliteit en uithouding zal aan bod komen.

Gezien de huidige maatregelen kunnen workouts in groep in de praktijk niet plaatsvinden. Gelukkig kan de moderne technologie ons wel een handje helpen. Via de app “zoom” zullen we onze les tot in jullie kot brengen, zodat we toch virtueel samen kunnen sporten. Hierbij krijgen jullie real time instructies, feedback en opbouwende en variërende oefeningen.
Een extra voordeel is dat we de sessies kunnen filmen : lukt het voor jou toch eens niet op het afgesproken uur, dan sturen we jou de video-opname nadien door.

Inschrijven kan via het formulier bit.ly/Presummer of mailen voor info naar info@sportwijzer.org
Inschrijvingen gelden voor de volledige reeks van 10 sessies, op die manier garanderen we voor iedere deelnemer een goede opbouw.

De lessen worden opgesplitst :
– Level 1 : de ‘beginners’ groep : je hebt nog niet zo veel ervaring met spierversterkende oefeningen en wil eerst een goede basis hebben, vooraleer zwaardere oefeningen aan bod komen. Deze sessies worden op donderdag gegeven.
– Level 2 : dit is de ‘gevorderde’ groep : je hebt al ervaring met oefeningen en wil zeker voldoende uitdaging tijdens deze workouts. Deze sessies worden op maandag gegeven.

Kostprijs : 10 online sessies voor de totaalprijs van 50 euro.

Geef een antwoord