Join our team ! – vacature sportarts

MAAK JIJ BINNENKORT OOK DEEL UIT VAN ONS TEAM ?

Voor de verdere uitbreiding van onze praktijk voor sportgeneeskunde zijn wij op zoek naar een dynamische, leergierige maar vooral gemotiveerde collega sportarts (m/v).

Door onze consultatieblokken nog verder uit te breiden, willen wij voor onze patiënten nog korter op de bal kunnen spelen.

In team kunnen werken en flexibel zijn is een voorwaarde, blijvend open staan voor nieuwe ontwikkelingen in de sportgeneeskunde is een must. Ervaring met echografie, een VASO opleiding en kennis inspanningsfysiologie pleiten in je voordeel. Je vooropleiding kan zowel huisarts-, fysische of orthopedische geneeskunde zijn. Door de jarenlange ervaring van onze senior-arts Dr. Kris Peeters bieden we je ook de kans om jouw kennis praktijkgericht te vergroten.
Wij garanderen je een plekje in een dynamisch team, binnen een 100 % sportgeoriënteerde praktijk, met administratieve ondersteuning en alle apparatuur die de hedendaagse sportgeneeskunde praktijk nodig heeft.
Er zijn verschillende tijdsblokken mogelijk, die in onderling overleg kunnen ingevuld worden.

Ben jij de persoon die wij zoeken, mail dan je CV met motivatiebrief naar info@sportwijzer.org of naar info@mijnsportarts.be, t.a.v. Dr. Peeters

Wij lezen graag hoe jij ons team nog sterker kan maken.

Geef een antwoord